skip to Main Content
OM OS

WB Biler er et familiedrevet foretagende, grundlagt af erfarne kræfter i bilbranchen. Vi holder til på Mestervangen 2 i Græsted, hvor vi sælger nyere brugte familiebiler af høj kvalitet til en støt voksende kundekreds.

Vores selvstændige værksted drives af Hans Jørgen Hansen, tidligere værkfører hos Toyota, ERA Biler i Helsinge, og her gennemgås alle biler teknisk, ligesom alle salgsbiler også klargøres kosmetisk, så de fremstår i bedste stand Vi lægger stor vægt på at yde den bedst tænkelige service til vores kunder, og vores ambition er, altid at kunne levere brugte biler i absolut topklasse til en særdeles konkurrencedygtig pris.

Udover at levere kvalitetsbiler til gode priser, lægger vi vægt på at yde service i øjenhøjde. Derfor tilbyder vi også markedets bedste finansierings- og leasingmuligheder, når du skal købe eller lease ny bil hos os. Ønsker du at sælge din nuværende bil eller bytte til en ny, er vi altid villige til at give et godt tilbud på din brugte bil.

Har vi ikke din drømmebil på lager, importerer vi gerne bilen hjem til dig – vi står for alt papirarbejde, besigtigelse, hjemtransport og klargøring. Leveringstid på importbiler er 2-5 hverdage.

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe eller komme forbi forretningen, hvis du har spørgsmål eller hvis du er interesseret i en af vores biler. Ønsker du en fremvisning af et bestemt køretøj, så ring i forvejen, så vi er sikre på at bilen og betjening er på plads når du/I kommer.

Westbec & Brandtmar er optaget som medlem hos DBFU – Et netværk af troværdige brugtbilsforhandlere

DBFU er en brancheforening for brugtbilsforhandlere i Danmark, som har et fælles ønske om at øge forbrugernes tillid til markedet for brugte biler.

Vi stiller høje krav til vores medlemmer, som følger en lang række etiske retningslinjer og salgsbetingelser for at skabe en troværdig branche. Det er din sikkerhed som forbruger.

Når du køber en bil hos et af vores medlemmer, er du garanteret en pålidelig aftale med rimelige vilkår.

Læs mere om DBFU

Back To Top
X
OBS: Vi har i øjeblikket tekniske problemer med vores hjemmeside. Vi henviser derfor til vores afdeling på Bilbasen for fremvisning af biler: Klik her for at se vores biler
¤