skip to Main Content
LEASING

Hos WB Biler fokuserer vi udelukkende på flexleasing.

Flexleasing er en leasingform, der egner sig rigtigt godt til leasing af biler i mellem-, premium- og superbil- klassen.

Årsagen er, at med flexleasing betaler du ikke den fulde afgift af bilen til at starte med, men i stedet betaler du en lille procentdel af afgiften månedligt.

Se vores udvalg af leasingbiler

Alle flexleasede biler er uden afgift. Dvs. værditabet (afskrivningen) er langt mindre end på en tilsvarende bil med dansk afgift.

Tager vi udgangspunkt i en BMW 5-serie fra 2014 til 400.000 kr. inkl. afgift, vil en tilsvarende BMW uden afgift koste 166.000 kr.

En bil taber gennemsnitlig 15 % af sin værdi årligt. Dvs. at værditabet på BMW’en med afgift vil udgøre (15 % af 400.000 kr.) 60.000 kr.

Mens BMW’en uden afgift kun lider et værditab på (15 % af 166.000 kr.) 24.900 kr.

Samlet årlig besparelse på værditab alene: 60.000 – 24.900 = 35.100 kr.

  • Med flexleasing betales en månedlig afgift på bilen.
  • Den månedlige afgift bliver fastsat efter værdien af bilen.
  • Den månedlige afgift afhænger af bilens alder, og fastsættes efter følgende satser:

0-3 måneder gammel: 2% af bilens anslåede værdi med afgift.

3-35 måneder gammel: 1% af bilens anslåede værdi med afgift.

36+ måneder gammel: 0,5% af bilens anslåede værdi med afgift.

Udbetalingen på en flexleasingaftale er en sikkerhed for værditabet (afskrivningen) på bilen. Modsat kontantkøb af en bil hvor du betaler hele bilens pris på forhånd, og tager tabet på bilen når den sælges igen, så betaler du kun for afskrivningen på bilen og ikke hele bilens pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du vælger en længere leasingperiode, end den der er annonceret, vil udbetalingen komme til at stige. Det gør den, fordi bilen skal afskrives mere over en længere periode, og det er udbetalingen der benyttes til at afskrive bilen.

Vi kan hente en bil hjem fra Tyskland og have den på danske nummerplader i løbet af 2-5 hverdage.

Som udgangspunkt står du selv for eventuelle reparationer der skulle forekomme på bilen. Vores kunder tegner ofte en garantiforsikring som dækker i tilfældet af mekanisk svigt. Du kan læse mere om forsikringen her: http://wb-biler.dk/garanti/

Så skal bilen sælges. Salget kan foregå på flere måder:

  • Kunden finder selv en ny leasingtager på fx dba.dk, bilbasen.dk eller ligende. Den kan også sælges i kundens eget netværk: familie, venner, kollegaer eller lignende.
  • Hvis kunden ønsker det, hjælper vi meget gerne med at finde en ny ejer/leasingtager til bilen. Det gør vi via vores netværk af kunder og vores markedsføringskanaler. Oftest vil vi som professionel leasingformidler/forhandler også kunne opnå en lidt højere pris.

Restværdien er bilens værdi efter endt leasing. Det er vigtigt, at denne værdi er markedskonform, så den kan sælges til anslået restværdi, når leasingaftalen er slut, og restværdien kan indfries til det finansielle leasingselskab, da eventuel forskel skal dækkes af kunden/leasingtageren. Hos WB Biler sætter vi en ære i at fastsætte en så realistisk afskrivning på bilen som overhoved muligt og derved give kunden en reel restværdi.

Back To Top
X
OBS: Vi har i øjeblikket tekniske problemer med vores hjemmeside. Vi henviser derfor til vores afdeling på Bilbasen for fremvisning af biler: Klik her for at se vores biler
¤