skip to Main Content
INFO

Servicering inden levering

Alle vores biler bliver gennemgået på eget værksted inden levering, så du ikke får leveret en bil med fejl og mangler. Motorolie, filtre, bremser m.m. bliver tjekket og udskiftet om nødvendigt – også selvom bilens servicehistorik er overholdt. Mange af vores biler er nyserviceret, men står bilen overfor et service, sørger vi naturligvis for, at bilen er nyserviceret inden levering.

Øjeblikkelig levering

Vi kan levere din nye bil øjeblikkeligt. Vi skal bare have mulighed for, at udføre et evt. service på ønsket bil inden dit besøg – kontakt os derfor gerne et par hverdage forinden.

Græsted Syd Station

Vores showroom på Mestervangen 2 i Græsted ligger kun 5 minutters gang fra Græsted Syd Station. Tag “Grisen” fra Hillerød Station og du vil være i Græsted efter ca. 20 minutter. Vi henter dig også gerne på Græsted Syd Station.

Vi tager din gamle bil i bytte

Vi tager alle biler i bytte, uanset årgang og stand.

Montering af anhængertræk

Vi monterer alle typer af træk på eget værksted. Priserne svinger alt afhængig af træktype, men et helt almindeligt anhængertræk kan monteres for 4-5.000 kr.

Engrossalg

Alle biler som sælges engros, sælges kun til et moms nummer (CVR). Det kan så være en hvilken som helst firma. Men KUN til personer med CVR-nummer.

Sommerdæk/vinterdæk og alufælge

Vi tilbyder et bredt udvalg af nye sommer- og vinterdæk til markedets bedste priser. Og kan derforuden levere din nye bil på nye alufælge efter eget valg.

Back To Top
X
OBS: Vi har i øjeblikket tekniske problemer med vores hjemmeside. Vi henviser derfor til vores afdeling på Bilbasen for fremvisning af biler: Klik her for at se vores biler
¤