skip to Main Content
GARANTI

Vi følger Købelovens bestemmelser i forbindelse med salg af brugte biler.

Vi ønsker at du som kunde, skal føle dig sikker ved at handle ved os. Derfor vil der på alle detailhandler være 3-6 mdr. garanti, og 2 års reklamationsret ifølge købeloven. Vi lægger meget vægt på vores kundeservice.

Vi giver 6 mdr. garanti på biler som er under 6 år gamle, og kørt maks 150 tkm. Biler som er er over 6 år, eller kørt mere end 150 tkm giver vi 3 mdr. garanti. Vi kan også tilbyde garanti helt op til 3 år på de samme biler mod en merpris.

Endvidere bliver alle vores biler gennemgået på eget værksted inden levering, så du ikke får leveret en bil med fejl og mangler. Alle vores biler leveres med kilometergaranti og garanti for, at bilen er fri for restgæld.

Vi indkøber- og sælger kun velholdte biler, derfor lader vi også gerne FDM og Applus gennemgå og godkende vores biler.

Få din bil leveret med FDM Biltest for kun Kr. 2.220.-

FDM

Få din bil leveret med Applus Brugtbilsattest for kun Kr. 1.750.-

Westbec & Brandtmar er optaget som medlem hos DBFU – Et netværk af troværdige brugtbilsforhandlere

DBFU er en brancheforening for brugtbilsforhandlere i Danmark, som har et fælles ønske om at øge forbrugernes tillid til markedet for brugte biler.

Vi stiller høje krav til vores medlemmer, som følger en lang række etiske retningslinjer og salgsbetingelser for at skabe en troværdig branche. Det er din sikkerhed som forbruger.

Når du køber en bil hos et af vores medlemmer, er du garanteret en pålidelig aftale med rimelige vilkår.

Læs mere om DBFU

Back To Top