skip to Main Content
GARANTI

Vi følger Købelovens bestemmelser i forbindelse med salg af brugte biler.

Vi ønsker, at du som kunde, skal føle dig sikker ved at handle ved os. Derfor vil der på alle detailbiler, som ikke er ældre end 12 år eller har kørt mere end 200.000 km, være landsdækkende 12 mdr. CarGarantie Basic. Sker der motor/gearkasse nedbrud, så får du hjælp uanset hvor du befinder dig – også i hele Europa. Du har derforuden 24 måneders reklamationsret ifølge købeloven. Vi lægger meget vægt på vores kundeservice – også efter købet.

For en beskeden merpris, kan du/I opgradere dækningen fra “Basic” til “Comfort” og blive bedre dækket i længere tid.

Er bilen over 12 år, eller har kørt mere end 200.000 km, kan vi tilbyde en landsdækkende 12 mdr. garantiforsikring fra AutoConcept, som dække nedbrud på motor/gearkasse. Forsikringen kan fornyes, år efter år, indtil at bilen har kørt 300.000 km eller fylder 20 år.

Endvidere bliver alle vores biler gennemgået på eget værksted inden levering, så du ikke får leveret en bil med fejl og mangler. Alle vores biler leveres med kilometergaranti og garanti for, at bilen er fri for restgæld.

Vi indkøber- og sælger kun velholdte biler, derfor lader vi også gerne FDM og Applus gennemgå og godkende vores biler.

Få din bil leveret med FDM Biltest for kun Kr. 2.220.-

FDM

Få din bil leveret med Applus Brugtbilsattest for kun Kr. 1.750.-

Westbec & Brandtmar er optaget som medlem hos DBFU – Et netværk af troværdige brugtbilsforhandlere

DBFU er en brancheforening for brugtbilsforhandlere i Danmark, som har et fælles ønske om at øge forbrugernes tillid til markedet for brugte biler.

Vi stiller høje krav til vores medlemmer, som følger en lang række etiske retningslinjer og salgsbetingelser for at skabe en troværdig branche. Det er din sikkerhed som forbruger.

Når du køber en bil hos et af vores medlemmer, er du garanteret en pålidelig aftale med rimelige vilkår.

Læs mere om DBFU

Back To Top