skip to Main Content
FINANSIERING

Finansiering af bilkøb

Hos Westbec & Brandtmar tilbyder vi finansiering med enten fast eller variabel rente. Ved en almindelig købekontrakt kræves der 20% (minimum 20.000,-.) i udbetaling ved finansiering af din næste bil.

Undgå udbetaling 

Det er muligt at få finansieret en bil uden udbetaling som et blancolån med løbetid op til 96 måneder. For at gøre dette må du ikke være registreret i RKI, og du skal have en årlig indtægt på min. kr. 250.000,-. Opfylder du dette skal du blot medbringe følgende, når vi skal hjælpe dig med dit næste billån.

–  Medbring NemID, for digital læsning af årsopgørelse

Santander Consumer Bank er Nordens førende bilfinansieringsselskab og en del af Grupo Santander,
der er en af verdens største banker. Banken har over 97 millioner kunder og 14.000 filialer og er kåret til verdens bedste bank flere gange.

Hvorfor vælge finansiering via Westbec & Brandtmar?

–  Finansieringen er ofte billigere end i banken
–  Du bevarer dine lånemuligheder i banken
–  Variabel eller fast rente
–  Skrædersyet finansiering
–  Lån uden udbetaling
–  SAFE forsikring giver dig ekstra tryghed
–  Mulighed for ekstraordinær indbetaling uden gebyr
–  Hurtigt svar på finansiering
–  Westbec & Brandtmar hjælper dig med at finde den bedste og billigeste løsning for dig

AL Finans har eksisteret siden 1935 og er et datterselskab af Arbejdernes Landsbank – en bank, der i 2016 blev kåret som Danmarks bedste bank for 8. år i træk.

Westbec & Brandtmar tilbyder Santander SAFE afdragssikring. Det betyder at din ydelse vil blive betalt i tilfælde af arbejdsløshed og sygdom, og hele dit lån vil blive indfriet i tilfælde af dødsfald. Dette koster kun 8% af din månedlige ydelse. Fx. ydelse 1.000,- = Afdragssikring for kun 80 kr. Få en folder i forretningen, eller skriv/ring for mere information.

Back To Top